Tuotebrändit

 

Bepanthen-tuotteet

Bepanthen voiteet sisältävät B5-provitamiinia, joka auttaa pitämään ihon terveenä ja edesauttaa ihon luontaista uudistusmisprosessia. Voiteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa ja ne sopivat koko perheelle.

CeraVe-tuotteet

CeraVe-ihonhoitotuotteet ovat ihotautilääkärien kanssa yhteistyössä kehitetty ihonhoitosarja, jotka vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria. Ne on suunniteltu hoitamaan ja kosteuttamaan kuivaa, herkkää tai ongelmaista ihoa. CeraVe-tuotteiden vaikutus perustuu niiden sisältämiin keramideihin, jotka ovat ihossa luontaisesti esiintyviä lipidejä eli rasvoja. 

Finrexin-tuotteet

Finrexin on lääke, jota käytetään lievittämään flunssan oireita ja helpottamaan kipua, kuten kurkkukipua, päänsärkyä tai lihaskipuja. Finrexin-jauhe lisätään kuumaan juomaan, jonka nauttiminen tuo myös helpotusta kurkun oireisiin ja nenän tukkoisuuteen.

Imodium-tuotteet

Imodium on tehokas ripulilääke, joka lievittää oireita nopeasti. Imodium hidastaa suoliston liikkeitä vaikuttamalla ruoansulatuskanavan lihaksiin. Se vähentää ulosteen määrää ja ulostuskertoja ja kiinteyttää ulostetta. 

Nutridrink-tuotteet

Nutridrink on runsaasti energiaa, proteiinia sekä vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävä täydennysravintojuoma. Se on tarkoitettu henkilöille joiden proteiinin ja energian tarve on lisääntynyt.

Pegorion-tuotteet

Pegorion on ummetuksen hoitoon tarkoitettu lääke. Sen vaikuttava aine on makrogoli 4000, joka sitoo vettä ja lisää siten suolen sisällön nestepitoisuutta. Tämä helpottaa suoliston toimintaa ja helpottaa ummetuksen oireita.  Pegorionjauhe on annosteltu käteviin annospusseihin.

Precosa-tuotteet

Precosa on ripulin hoitoon ja ennaltaehkäisyyn tarkoitettu lääke. Sitä käytetään ripulin hoidon lisäksi antibioottihoidon aiheuttamiin suolen tulehduksiin ja ripulitiloihin. Precosa hoitaa ripulin syitä korjaamalla suolistomikrobien epätasapainoa ja lääkettä voidaan käyttää myös ripulin ennaltaehkäisemiseen antibioottikuurin yhteydessä. Precosaa voidaan käyttää antibioottikuurin ajan ja tarvittaessa myös sen jälkeen. Se lyhentää taudin kestoa, vähentää ripulikertoja ja kiinteyttää ulostetta.

Somac-tuotteet

Somac on refluksitaudin oireiden ja närästyksen hoitoon tarkoitettu lääke. Närästyksellä tarkoitetaan polttavaa kipua tai muuta epämiellyttävää tuntemusta vatsassa tai rintalastan alla, mutta se voi tuntua myös nielussa. Somacin vaikuttava aine on pantopratsoli, joka vähentää vatsassa muodostuvan mahahapon määrää, mikä puolestaan helpottaa tehokkaasti närästyksen oireita. 

Vi-Siblin -tuotteet

Vi-Siblin -tuotteet ovat kuituvalmisteita, joita käytetään toistuvan ummetuksen ja vatsan toimintahäiriöiden hoitoon päivittäiseen käyttöön. Ne hoitavat sekä kovaa että löysää vatsaa. Oikein toimiakseen vatsa tarvitsee riittävän määrän kuituja ja kuidun saannin jäädessä vähäiseksi vatsa saattaa oireilla. Vi-siblinin sisältävät liukenevat kuidut voivat helpottaa vatsavaivoja.