Tuotemerkit

 

Bafucin-tuotteet

Bafucin on kurkkukivun lievittämiseen sekä nielun desinfiointiin tarkoitettu lääke. Bafucin-tuotteiden vaikuttavana aineena toimiva bentsokaiini puuduttaa kipeän nielun paikallisesti, ja gramisidiini, setyylipyridiniumkloridi sekä diklooribentsyylialkoholi estävät paikallisesti bakteerien toimintaa suussa ja nielussa.

Bayvantic vet

Bayvantic vet on koirien punkkien ja muiden ulkoloisten karkoitukseen tarkoitettu koiran iholle valeltava lääke. Bayvanticin vaikuttavat aineet ovat imidaklopridi ja permetriini, jotka karkottavat ja tappavat puutiaiset jo ennen kuin ne ehtivät purra koiraa. Lääke antaa suojan punkkien lisäksi myös kirppuja, tiettyjä hyttysiä, hietasääskiä ja pistokärpäsiä vastaan. 

Bepanthen-tuotteet

Bepanthen voiteet sisältävät B5-provitamiinia, joka auttaa pitämään ihon terveenä ja edesauttaa ihon luontaista uudistusmisprosessia. Voiteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa ja ne sopivat koko perheelle.

Berocca-tuotteet

Berocca on arjessa jaksamisen sekä monipuolisen ruokavalion tueksi tarkoitettu vitamiini- ja kivennäisvalmiste. Berocca-tuoteperheestä löytyy erilaisia vitamiini- ja kivennäisyhdistelmiä sisältäviä tuotteita. Berocca-tuotteista löytyy sekä immuunipuolustusta ja keskittymiskykyä tukevia että energiatasoja nostattavia tuotteita.

Betadine-tuotteet

Betadinen paikallisantiseptinen liuos ovat haavojen ja palovammojen paikalliseen hoitoon tarkoitettuja tuotteita ja Betadinen suuvesi taas suuhygienian tehostamiseen tarkoitettuja tuotteita.

Burana-tuotteet

Burana on kipulääke, jota käytetään tilapäisen kivun ja kuumeen hoidossa. Tilapäisiä kiputiloja ovat esimerkiksi hetkellisesti vaivaavat päänsärky, hammassärky, kuukautiskivut, lihassäryt ja nivelkivut. Buranan sisältämä ibuprofeeni on tulehduskipulääke.

CeraVe-tuotteet

CeraVe-ihonhoitotuotteet ovat ihotautilääkärien kanssa yhteistyössä kehitetty ihonhoitosarja, jotka vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria. Ne on suunniteltu hoitamaan ja kosteuttamaan kuivaa, herkkää tai ongelmaista ihoa. CeraVe-tuotteiden vaikutus perustuu niiden sisältämiin keramideihin, jotka ovat ihossa luontaisesti esiintyviä lipidejä eli rasvoja. 

Cuplaton-tuotteet

Cuplaton on lääke, jota käytetään liiallisen suolistokaasun aiheuttamiin vatsavaivoihin. Valmisteita käytetään myös leikkauksen jälkeiseen ruoansulatuskanavan pingottuneisuuteen. Cuplaton-tuotteiden vaikuttava aine on dimetikoni, joka alentaa pintajännitystä. Tämän seurauksena suolistokaasujen muodostamat kuplat sulautuvat yhteen, ja kaasun liikkuvuus suolistossa paranee.

Finrexin-tuotteet

Finrexin on lääke, jota käytetään lievittämään flunssan oireita ja helpottamaan kipua, kuten kurkkukipua, päänsärkyä tai lihaskipuja. Finrexin-jauhe lisätään kuumaan juomaan, jonka nauttiminen tuo myös helpotusta kurkun oireisiin ja nenän tukkoisuuteen.

Fluzinc-tuotteet

Fluzinc on sinkkiasetaattia sisältävä imeskelytabletti flunssan keston lyhentämiseen ja oireiden lievittämiseen. Fluzinc on Suomen suosituin sinkkiasetaatti-imeskelytabletti.

Gaviscon-tuotteet

Gaviscon on närästyslääke, joka on tarkoitettu liikahappoisuuden ja närästysoireiden lieventämiseen. Närästyksellä tarkoitetaan polttavaa ja epämiellyttävää tuntemusta rintalastan takana, johon liittyy joskus tuntemus happaman mahanesteen noususta nieluun. 

Histec-tuotteet

Histec on antihistamiini, jota käytetään kausiluonteiseen tai ympärivuotiseen allergiseen nuhaan liittyvien nenä- ja silmäoireiden hoitoon sekä pitkäaikaisen urtikatrian eli nokkosihottuman oireiden hoitoon.

Imodium-tuotteet

Imodium on tehokas ripulilääke, joka lievittää oireita nopeasti. Imodium hidastaa suoliston liikkeitä vaikuttamalla ruoansulatuskanavan lihaksiin. Se vähentää ulosteen määrää ja ulostuskertoja ja kiinteyttää ulostetta. 

Laxoberon-tuotteet

Laxoberon -tuotteet ovat tilapäisen ummetukseen hoitoon tarkoitettuja lääkkeitä. Laxoberonin vaikuttava aine on natriumpikosulfaatti, joka pehmentää ulostemassaa estämällä veden imeytymistä paksusuolesta sekä aktivoi suolen luonnollista toimintaa. Laxoberon on tarkoitettu ummetuksen lyhytaikaiseen hoitoon aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.

Melatoniini Orion

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Se on luontainen ihmisen kehon tuottama hormoni, jolla on unettava vaikutus. 

Minisun Monivitamiini

Minisun monivitamiinit ovat helppo tapa turvata päivittäinen vitamiinien ja hivenaineiden saanti ympäri vuoden

Multivita magnesiumsitraatti

Multivita magnesiumsitraatti-valmisteet sisältävät magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä sen imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Sitraattimuotoinen magnesium imeytyy tehokkaasti myös vähähappoisessa tai hapottomassa vatsassa.
 

Nasolin A-vitamin

Nasolin A-vitamin nenäsuihkeet ovat pitkäaikaisesti vaikuttavia, kosteuttavia ja hoitavia nenäsuihketa. Ne edistävät nenän limakalvon solujen uusiutumista, kosteuttavat ja hoitavat kuivaa ja karstaista nenää.

Nutridrink-tuotteet

Nutridrink on runsaasti energiaa, proteiinia sekä vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävä täydennysravintojuoma. Se on tarkoitettu henkilöille joiden proteiinin ja energian tarve on lisääntynyt.

Otrivin-tuotteet

Otrivin-tuotteet ovat nenän tukkoisuutta helpottavia nenäsumutteita. Nenän tukkoisuutta voi aiheuttaa moni tekijä kuten allergiat tai flunssa. Tukkoisuutta vähentäviä tuotteita käytetään ensisijaisesti flunssan aiheuttamien oireiden hoitoon.

Panadol

Panadol on kipulääke, jota käytetään tilapäisen kivun ja kuumeen hoidossa. Tilapäisiä särky- ja kuumetiloja ovat esimerkiksi hetkellisesti vaivaavat hermo- ja lihassärky, päänsärky, vilustuminen, influenssa, hammassärky sekä kuukautiskivut. Panadol ei ole tulehduskipulääke, vaan valmisteen vaikuttava aine on keskushermostossa vaikuttava parasetamoli, jolla on tutkitusti hyvä kipua lievittävä ja kuumetta alentava vaikutus.

Pegorion-tuotteet

Pegorion on ummetuksen hoitoon tarkoitettu lääke. Sen vaikuttava aine on makrogoli 4000, joka sitoo vettä ja lisää siten suolen sisällön nestepitoisuutta. Tämä helpottaa suoliston toimintaa ja helpottaa ummetuksen oireita. Pegorionjauhe on annosteltu käteviin annospusseihin.

Perskindol-tuotteet

Perskindol-tuotteet ovat lääkeaineettomia kuntoilu- ja rasitusvammojen sekä lihasten kipuihin tarkoitettuja hoitavia geelejä. Perskindol geelejä on kahdenlaisia: Kylmä-lämpögeeli ja kuumageeli. Kylmä-lämpögeelin teho perustuu kaksoivaikutukseen, joka vähentää kipua ensin viilentämällä ja sitten rentouttaa lämmittämällä kipukohtaa.

Precosa-tuotteet

Precosa on ripulin hoitoon ja ennaltaehkäisyyn tarkoitettu lääke. Sitä käytetään ripulin hoidon lisäksi antibioottihoidon aiheuttamiin suolen tulehduksiin ja ripulitiloihin. Precosa hoitaa ripulin syitä korjaamalla suolistomikrobien epätasapainoa ja lääkettä voidaan käyttää myös ripulin ennaltaehkäisemiseen antibioottikuurin yhteydessä. Precosaa voidaan käyttää antibioottikuurin ajan ja tarvittaessa myös sen jälkeen. Se lyhentää taudin kestoa, vähentää ripulikertoja ja kiinteyttää ulostetta.

Primaspan-tuotteet

Primaspan-enterotabletteja käytetään lääkärin ohjeen mukaan verisuonitukosten estämiseen ja se on suunniteltu pitkäaikaiseen salisylaattihoitoon. Primaspanin vaikuttava aine on asetyylisalisyylihappo, joka vaikuttaa verihiutaleiden tuottamien, veren hyytymistä voimistavien aineiden tuotantoon ja ehkäisee näin veritulppien syntymistä.

Pyrvin-tuotteet

Pyrvin on suun kautta otettava kihomatolääke, jonka vaikuttavana aineena toimii pyrviini. Pyrvin tuhoaa kihomadot jo ensimmäisellä annoksella ja otetaan kahden viikon hoitojakson aikana kahdesti, jotta myös munista kuoriutuneet madot saadaan pois elimistöstä.

Rela Tabs -tuotteet

Rela-maitohappobakteerivalmisteet sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) ja 3 miljardia bakteeria päiväannosta kohden. Rela Tabs -tuotteet sisältävät maitohappobakteerien lisäksi C-vitamiinia, joka on tärkeä vastustuskyvyn ylläpitäjä.

Remo-Wax -tuotteet

Remo-Wax -tuotteet ovat korvavaikun eli korvavahan liuotukseen ja poistamiseen sekä korvakäytävän puhdistukseen tarkoitettuja valmisteita. Tuotteita on kolmessa eri valmistemuodossa: Remo-Wax korvasuihkeena ja tippoina, sekä Remo-Wax Oil -korvaöljynä.

Rennie-tuotteet

Rennie on närästyslääke ja itsehoitovalmiste, jota käytetään hoitamaan liikahappoisuudesta johtuvaa närästystä, ylävatsakipuja sekä ruoansulatusvaivoja. Närästys on kurkussa tai rintalastan alueella ilmenevää epämukavaa polttavaa tunnetta tai kipua, joka johtuu yleisimmin ruokatorveen nousevasta mahan sisällöstä.

Somac-tuotteet

Somac on refluksitaudin oireiden ja närästyksen hoitoon tarkoitettu lääke. Närästyksellä tarkoitetaan polttavaa kipua tai muuta epämiellyttävää tuntemusta vatsassa tai rintalastan alla, mutta se voi tuntua myös nielussa. Somacin vaikuttava aine on pantopratsoli, joka vähentää vatsassa muodostuvan mahahapon määrää, mikä puolestaan helpottaa tehokkaasti närästyksen oireita. 

Souvenaid-tuotteet

Souvenaid on kliininen ravintovalmiste, joka on kehitetty erityisesti varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Kliinisellä ravintovalmisteella tarkoitetaan elintarviketta, joka on erityisesti valmistettu tai koostettu ja tarkoitettu potilaiden ruokavaliohoitoon.

Uniqu-tuotteet

Uniqu on uusi ravintolisäsarja joka on kehitetty erityisesti naisen hyvinvoinnin ja terveyden tueksi. Sarjaan kuuluu neljä eri tuotetta, jotka kaikki edistävät terveyden eri osa-alueita-Niissä on tarkoin valikoidut, turvalliset ja tehokkaat raaka-aineet.

Vi-Siblin -tuotteet

Vi-Siblin -tuotteet ovat kuituvalmisteita, joita käytetään toistuvan ummetuksen ja vatsan toimintahäiriöiden hoitoon päivittäiseen käyttöön. Ne hoitavat sekä kovaa että löysää vatsaa. Oikein toimiakseen vatsa tarvitsee riittävän määrän kuituja ja kuidun saannin jäädessä vähäiseksi vatsa saattaa oireilla. Vi-siblinin sisältävät liukenevat kuidut voivat helpottaa vatsavaivoja.

Voltaren-kipugeelit

Voltaren-kipugeelit ovat iholle levitettäviä lihas- ja nivelkivun johtuvan kivun lyhytaikaiseen paikallishoitoon tarkoitettuja geelejä. Voltaren sopii myös nivelrikosta johtuvan kivun hoitoon potilaille, joilla lääkäri on todennut sairauden.