CeraVe

CeraVe-ihonhoitotuotteet ovat ihotautilääkärien kanssa yhteistyössä kehitetty ihonhoitosarja, jotka vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria. Ne on suunniteltu hoitamaan ja kosteuttamaan kuivaa, herkkää tai ongelmaista ihoa. CeraVe-tuotteiden vaikutus perustuu niiden sisältämiin keramideihin, jotka ovat ihossa luontaisesti esiintyviä lipidejä eli rasvoja. Keramidit suojaavat ihon pintaa ja auttavat säilyttämään ihon kosteutta. Ihonhoitosarjaan kuuluu useita eri tuotteita, kuten kosteusvoiteita, vartalovoiteita, kasvojen puhdistusaineita, sekä tuotteita akneiholle. Lue alhaalta lisää miten voit valita itsellesi sopivan CeraVe-tuotteen.


 

Näin valitset ihollesi sopivan CeraVe-tuotteen


CeraVe-ihonhoitosarjaan sisältyy erilaisia tuotteita, jotka voidaan jakaa puhdistaviin ja kosteuttaviin tuotteisiin. Puhdistavissa tuotteissa on tärkeää valita tuote ihotyypin mukaan, jolloin ne eivät kuivata herkkää ihoa liikaa. Puhdistavista tuotteista löytyy myös meikinpoistotuotteita. Kosteuttavat CeraVe-tuotteet on jaoteltu eri käyttötarkoituksen mukaan. Alla olevat kaksi taulukkoa helpottavat sinua valitsemaan itsellesi sopivimmat ihonpuhdistustuotteet ja kosteuttavat tuotteet.

CeraVe-ihonpuhdistustuotteet

 

Ihotyyppi

Tuote

Rasvoittuva iho

CeraVe Foaming Cleanser

Normaali iho

CeraVe Foaming Cleanser, Hydrating Cleanser, Hydrating Foaming Oil Cleanser

Kuiva iho

CeraVe Hydrating Cleanser, Hydrating Foaming Oil Cleanser, SA Smoothing Cleanser

Erittäin kuiva iho

CeraVe Hydrating Foaming Oil Cleanser, SA Smoothing Cleanser

Akneiho

CeraVe Blemish Control Cleanser

 

Kosteuttavat CeraVe-tuotteet

 

Käyttötarkoitus

Tuote

Kevyt kosteusvoide

CeraVe SA Smoothing Cream

Kosteusvoide kuivalle tai erittäin kuivalle iholle

CeraVe Moisturizing Cream, Moisturizing Lotion

Kasvovoide

CeraVe Facial Moisturizing Lotion

Silmänympärysvoide

CeraVe Eye Repair Cream

Käsivoide

CeraVe Reparative Hand Cream

Jalkavoide

CeraVe SA Renewing Foot Cream

Kasvovoide akneiholle

CeraVe Blemish Control Gel

 

Keramidit ovat ihon luonnollisia rasvoja


Keramidit ovat lipidejä eli rasvoja joita esiintyy luonnostaan iholla. Ne ovat tärkeä osa ihon suojakerroksen toimintaa ja ne auttavat säilyttämään kosteutta iholla. Ihon alhainen keramidipitoisuus aiheuttaa kutinaa ja kuivattaa ihoa. On myös osoitettu, että ihon alhainen keramidipitoisuus on yhteydessä iho-ongelmiin, kuten ekseemaan, akneen ja psoriasiin. Ihon alhainen keramiditaso voi johtua esimerkiksi auringolle altistumisesta, ilmastosta tai iästä. Kaikki CeraVe-tuotteet sisältävät kolmea keramidia tyyppiä; 1, 3, ja 6-II. Tuotteet on suunniteltu siten, että keramideja vapautuu ihoon jatkuvasti, jolloin ne palauttavat ja kosteuttavat ihoa.