Uniqu

Uniqu on uusi ravintolisäsarja joka on kehitetty erityisesti naisen hyvinvoinnin ja terveyden tueksi. Sarjaan kuuluu neljä eri tuotetta, jotka kaikki edistävät terveyden eri osa-alueita-Niissä on tarkoin valikoidut, turvalliset ja tehokkaat raaka-aineet. Uniqu ravintolisät tukevat sinun hyvinvointiasia ja auttavat sinua olemaan oma uniikki itsesi kaikissa eri elämänvaiheissa. Uniqu Skin Glow on monipuolinen ravintolisä iholle,  Uniqu Menopause tuo tasapainoa vaihdevuosiin, Uniqu Anti-stress antaa tukea stressinsietokykyyn ja Unique Immunity tukee kehon luontaista vastustuskykyä. Lue alhaalta lisää eri tuotteista.


Uniqu Skin Glow

Monipuolinen Uniqu Skin Glow -ravintolisä tuo iholle kaunista hehkua. Sen sisältämät keramidit ja VERISOL-kollageeni parantavat ihon elastisuutta ja vähentävät ihon ryppyjä. Tabletti sisältää myös C-vitamiinia, E-vitamiinia, sinkkiä ja biotiinia, jotka edistävät ihon pysymistä normaalina. Annostus on 4 tablettia päivässä. 

 

Uniqu Immunity

C- ja D-vitamiinia, inkivääriuutetta sekä sinkkiä sisältävä Uniqu Immunity tukee kehon luontaista vastustuskykyä edistämällä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tuote on täysin vegaaninen, laktoositon, gluteeniton ja sokeriton. Annostus on 1 tabletti päivässä.

 

Uniqu Anti-stress

Sitrunaamelissaa, kärsimyskukkaa ja ruusujuurta sisältävä Uniqu Anti-stress auttaa rentoutumaan ja tukee stressinsietokykyä. Kasviuutteiden lisäksi ravintolisä sisältää Pantoteenihappoa, joka edistää normaalia henkistä suorituskykyä. Tuote sisältää myös magnesiumia ja sinkkiä. Tuote on gluteeniton, sokeriton ja vegaaninen. Annostus on 2 tablettia päivässä.

 

Uniqu Menopause

Unique Menopause on ainutlaatuinen ravintolisä joka on kehitetty tasapainottamaan vaihdevuosiin liittyviä tuntemuksia, kuten ärtyneisyyttä, hikoilua ja kuumia aaltoja. Se sisältää B6-vitamiinia sekä puna-apila- ja humalauutetta. Uniqu Menopause on vegaaninen, gluteeniton ja sokeriton. Huomioi, että tuote ei sovi hormoniperäisen syövän sairastaneille. Varmista lääkäriltä tuotteen sopivuus. Annostus on 2 kapselia päivässä, vaikutusten alkaessa noin 3 viikon kuluessa.