Haavanhoitotuotteet ja sidetarvikkeet

Haavan oikea hoito on tärkeää jotta haava paranee mahdollisimman nopeasti ja infektio voidaan välttää. Haavanhoito onnistuu parhaiten oikeanlaisilla ja laadukkailla haavanhoitotuotetteilla ja sidetarvikkeilla. Asema-apteekin haavanhoitotuotteisiin ja sidetarpeisiin kuuluu laaja valikoima tuotteita, kuten desinfektio- ja puhdistustuotteet, laastarit ja teipit, lääkesiteet, palovammatuotteet, ja erilaiset sidetarpeet. Kategoriasta löydät myös apua rakkoihin ja hiertymiin. Lievää tulehdusta voi auttaa hopeasidoksella ja lääkehunajalla. 

 

Haavan hoito on hyvä aloittaa puhdistamalla vahingoittunut ihoalue. Tähän sopii esimerkiksi Apteekki Antiseptinen haavanpuhdiste spray 100 ml tai Neo-Amisept 500 ml desinfiointiaine. Laastari tulee valita haavan tyypin, sijainnin ja koon mukaan. Tällöin laastari suojaa vahingoittunutta aluetta parhaiten. Haavan infektioriski pienenee ja haavan paraneminen nopeutuu. Laastarin vaihtamisen yhteydessä ihon paranemista voi edistää käyttämällä haavanhoitovoidetta, esimerkiksi Vetramil haavavoide tuubi 30 g.


Lääkesiteisiin kuuluu esim. sinkkiä sisältävät voidesukat, joita voidaan käyttää vakavien ihottumien hoitoon ihoa rauhoittamaan. Palovammojen hoitamiseen valikoimista löytyy palovammageeli, joka lieventää kirvelyä ja palovamman oireita. Rakkolaastarien valinta tapahtuu rakon sijainnin ja koon mukaan, jolloin varmistetaan rakkolaastarin hyvä pito. Kategoriasta löydät myös sidetarpeet, kuten ideaalisiteet, tukisukat, kinesioteipit, sideharsot, erilaiset tuet ja muut sidokset. 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 251

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu
  1. ABILAR 10% PIHKASALVA 20 G
    22,50 €

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 251

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu