Berocca

Berocca on arjessa jaksamisen sekä monipuolisen ruokavalion tueksi tarkoitettu vitamiini- ja kivennäisvalmiste. Berocca-tuoteperheestä löytyy erilaisia vitamiini- ja kivennäisyhdistelmiä sisältäviä tuotteita. Berocca-tuotteista löytyy sekä immuunipuolustusta ja keskittymiskykyä tukevia että energiatasoja nostattavia tuotteita. Suurin osa Berocca-tuotteista on poretabletteja, mutta tuotteista löytyy myös kalvopäällysteisiä tabletteja. Lue alhaalta lisää sopivan tuotteen valitsemisesta.

 


Sopivan Berocca-tuotteen valitseminen

Berocca-tuoteperheestä löydät Berocca Immunity, Berocca Energy ja Berocca Boost -tuotteet. Berocca Immunity poretabletit on tarkoitettu ylläpitämään ja vahvistamaan vastustuskykyä. Berocca Immunity tabletit sisältävät A-, B6-, B9-, B12-, C- ja D-, ja E-vitamiinia. Tabletit sisältävät myös seleeniä, kuparia, rautaa ja sinkkiä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, ja C- ja E-vitamiinit, seleeni, kupari ja sinkki edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Berocca Immunity -poretabletteja saa sekä 15 että 30 tabletin pakkauskoossa.

Berocca Energy monivitamiinitabletit ja -poretabletit sisältävät kaikki kahdeksan B-ryhmän vitamiinia sekä C-vitamiinia,  magnesiumia ja sinkkiä. Berocca Energya on saatavilla kahta eri makua: appelsiinin makuisena Berocca Energy Orange sekä marjan makuisina Berocca Energy Cassis&Berries. Berocca Orange poretabletteja on 15, 30, 45 sekä 60 kappaleen pakkauskoossa ja kalvopäällysteisiä tabletteja on 30 kappaleen pakkauskoossa. Berocca Cassis&Berries poretabletteja taas on saatavilla 15 ja 45 kappaleen pakkauskoissa.

Berocca Boost on nopeasti piristävä poretabletti, joka tehostaa myös keskittymiskykyä. Berocca Boostissa on C-vitamiinin, B-vitamiinien ja kivennäisaineiden lisäksi kofeiinia sekä luonnollista kofeiinin lähdettä guaranaa. Berocca Boost poretabletteja on saatavilla 15 ja 30 kappaleen pakkauskoissa. Tuote on vegaaninen ja se sopii yli 18-vuotiaille.

 

Berocca-tuotteiden annostelu ja käyttö

Kaikkien Berocca-tuotteiden annostelu on 1 tabletti vuorokaudessa ja annosta ei tule ylittää. Berocca-tuotteet sopivat yli 12-vuotiaille, paitsi Berocca Boost, jonka käytön suositusikäraja on 18-vuotta.

Poretabletit otetaan liuottamalla yksi tabletti lasilliseen vettä. Kalvopäällysteiset tabletit taas niellään runsaan veden kera. Berocca-tuotteita ei suositella raskaana oleville ja imettäville. Tuotteet eivät sovellu myöskään henkilöille, joilla on munuaissairaus. Tarkista aina tuotteen annostus pakkausselosteesta.

 

Miksi vitamiinit ja kivennäisaineet ovat tärkeitä ihmiselle?

Vitamiinit ja kivennäisaineet ovat elimistölle välttämättömiä, ruoassa luontaisesti esiintyviä yhdisteitä. Vitamiinit toimivat elimistössä mukana useissa aineenvaihduntareaktioissa, hormonien kaltaisina säätelytekijöinä ja antioksidantteina. Kivennäisaineilla taas tarkoitetaan maaperästä peräisin olevia alkuaineita, jotka toimivat mukana aineenvaihdunnan reaktioissa. Kivennäisaineita, joiden tarve on todella pieni, kutsutaan hivenaineiksi. Vitamiinit ja kivennäisaineet toimivat elimistössä yhteistyössä, joten niiden saannin takaaminen on tärkeää. Niitä ei kuitenkaan muodostu luonnostaan elimistössä, vaan niitä on saatava ruoasta. Tämän takia monipuolinen ruokavalio on tärkeää ja sitä voi tukea myös mahdollisilla vitamiinivalmisteilla, kuten Beroccalla.