Bepanthen

Bepanthen voiteet sisältävät B5-provitamiinia, joka auttaa pitämään ihon terveenä ja edesauttaa ihon luontaista uudistusmisprosessia. Voiteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa ja ne sopivat koko perheelle. Bepanthen-voiteet kosteuttavat, ravitsevat ja uudistavat kuivaa, punoittavaa ja halkeilevaa ihoa. Ne edesauttavat vaurioituneen ihon paranemista ja soveltuvat myös vaippaihottuman hoitamiseen. Bepanthen-voiteet soveltuvat ihottuman, naarmujen ja pienten haavaumien hoitoon. Bepanthen tuoteperheeseen kuuluu perinteisten voiteiden lisäksi myös muita tuotteita, kuten arpigeeli, silmätippoja ja imeskelytabletteja, joita voidaan käyttää suu- ja nielutulehdusten hoidossa. Lue alhaalta lisää sinulle sopivan tuotteen valitsemisesta.

 


Näin valitset itsellesi sopivan Bepanthen-tuotteen

Kaikkien Bepanthen-tuotteiden vaikuttava aine on B5-provitamiini eli dekspantenoli, mutta tuote kannattaa valita oireen tai sen sijainnin mukaan. Bepanthen voide ja emulsiovoide sopivat molemmat ihon vaurioiden hoitoon. Kevyt emulsiovoide sopii normaalille tai rasvaiselle iholle. Se levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Rasvaisempi Bepanthen voide sopii kuivemmalle iholle sen kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi.

 

Käyttötarkoitus tai oire

Tuote

Ihottuma

Bepanthen Voide, Emulsiovoide tai SensiCalm

Vaippaihottuma

Bepanthen Voide tai Emulsiovoide

Halkeileva iho

Bepanthen Voide tai Emulsiovoide

Ihon naarmut, hiertymät, pienet haavaumat ja palovammat

Bepanthen Voide tai Emulsiovoide

Rohtuneet huulet

Bepanthen Voide tai Emulsiovoide

Suunpielten haavat

Bepanthen Voide tai Emulsiovoide

Genitaalialueen haavaumat

Bepanthen Voide tai Emulsiovoide

Kutina ja allerginen ihoreaktio

Bepanthen SensiCalm

Arpien hoito ja ehkäisy

Bepanthen Anti-Scar

Suun ja nielun limakalvovauriot

Bepanthen Imeskelytabletit

Kuivat tai ärtyneet silmät

Bepanthen Eye

 

B5-provitamiini tukee ja tasapainottaa ihon uudistumista

 

Bepanthen-tuotteiden sisältämää B5-provitamiinia eli dekspantenolia on kutsuttu myös “Ihovitamiiniksi” sen ihon terveyttä edistävien ominaisuuksien vuoksi. Se tukee ja tasapainottaa ihon luontaista uudistumisprosessia ja osallistuu useisiin elimistön aineenvaihduntaprosesseihin. B5-provitamiini tukee ihon luontaista lipidituotantoa ja parantaa siten ihon kosteuden säilyttämiskykyä, kiihdyttää ihokudoksen kasvua, levittää tulehdusta ja parantaa ihon ja limakalvojen pinnallisia vaurioita.