Helmikuun avaintarjoukset

Kotiinkuljetus

Porin Asema-apteekki tarjoaa kotiinkuljetusta Porissa kaupungin alueella, 15 km säteellä apteekista. Soita apteekkiin numeroon 02 630 2600 ja autamme sinua valitsemaan sopivat tuotteet. 

Lääkkeiden yhteensopivuus

Haluatko keskustella rauhassa lääkkeiden oikeasta käytöstä? Varaa aika ja tarkista lääkkeiden yhteensopivuus.

Annosjakelu

Onko käytössäsi paljon lääkkeitä? Haluaisitko ne koneellisesti kerta-annospusseihin pakattuna.

Artikkelit

Arpien hoito

Ihoon tapahtuneen vaurion parantumisen seurauksena syntyy arpi ja joskus se voi häiritä toimintoja tai olla esteettinen ongelma. Arpien hoidolla voidaan edesasuttaa arpien paranemista.

Lue lisää.

Vanhentuneiden lääkkeiden hävitys on turvallisuuskysymys 

Onko sinun kaappeihisi jäänyt lääkejätettä? Mitä lääkejäte oikeastaan on ja kuinka se tulisi hävittää? Tässä artikkelissa apteekkari Leena Astala ja Riihimäen jätehuollon edustaja Juuso Lindgren vastaavat lääkejätettä käsitteleviin kysymyksiin ja kertovat sen matkasta aina apteekista jätelaitokselle.

Lue lisää.

Mikä auttaa aftaan? Kysymyksiä ja vastauksia aftojen hoidosta


Mistä afta tulee ja mistä aftat johtuvat? Miten aftan saa pois nopeasti? Mikä auttaa aftaan? Proviisori Anniina vastaa kysymyksiin aftojen hoidosta.

Lue lisää.

Hiivatulehduksen hoito

Hiivatulehdukselle voi altistaa esimerkiksi raskaus, antibioottien tai ehkäisypillereiden käyttö, diabetes ja immuunivajaustilat. Farmaseutti Emmi vastaa lyhyessä artikkelissa kysymyksiin hiivatulehduksen hoidosta.

Lue lisää.

Kysymyksiä ja vastauksia joditableteista

Kuinka kauan joditabletit säilyvät? Mikä on nykyinen joditablettisuositus? Milloin joditabletti täytyy ottaa? Porin Asema-apteekin apteekkari Leena Astala vastaa kysymyksiin joditableteista ja niiden käytöstä.

Lue lisää.

Mikä on oikea hoito flunssaan?

Flunssan hoito on nykyään helppoa, kun tietää mitä tekee. Asema-apteekin apteekkari Leena Astala kertoo mikä oikeasti tehoaa flunssaan ja mitä kannattaa välttää. Flunssa alkaa yleensä kurkkukivulla. Se on ensimmäinen oire ja merkki siitä, että nyt kannattaa aloittaa hoito...

Lue lisää

Mitä jokaisen atoopikon on hyvä tietää ihonhoidosta.

Hyväkuntoisen ihon perushoito on helpompaa kuin tulehtuneen tai ärtyneen ihon parantaminen. Siksi atoopikon kannattaa hoitaa ihoa säännöllisesti, vaikka se ei oireilisi. Asema-apteekin apteekkari Leena Astala antaa vinkit atoopikon ihonhoitoon...

Lue lisää.

Näin hyödynnät ravintolisiä

Vitamiiniviidakkoon on helppo eksyä. Tuotteita löytyy joka lähtöön ja suosituksia tulee sekä vasemmalta että oikealta. Tässä artikkelissa ravitsemusasiantuntija, proviisori Emilii Dove selventää mitä vitamiineja ja ravintolisiä kenenkin on järkevä käyttää ...

Lue lisää

Katso kaikki artikkelimme täältä

 

Asema-apteekki

Hyvinvointisi on meille tärkeää. Me Asema-apteekissa autamme sinua pitämään hyvää huolta itsestäsi. Sairauksien ehkäisy, hyvä itsehoito sekä turvallisesti toteutettu lääkehoito ovat asioita, joissa haluamme auttaa ja tukea sinua. Apteekkimme sijaitsevat Terveystalon alakerrassa, Itä-Porin terveysaseman vieressä sekä nyt myös verkossa.