Apteekin kotiinkuljetus Pori

Porin Asema-apteekki kuljettaa lääkkeet ja apteekkituotteet kotiisi, kun et itse pääse asioimaan apteekissa. Sairaudet ja heikko olo, sairaalasta kotiin pääsy tai kotona sairastava lapsi ovat tilanteita, joissa apteekin kotiinkuljetus voi olla tarpeen.
Toimitamme lääkkeitä 15 km säteellä Porin keskustasta. Itsehoitolääkkeiden ja apteekkituotteiden tilaaminen on helppoa puhelimitse tai verkkokaupassa. Farmaseutti auttaa sinua valitsemaan tilanteesi parhaiten sopivan valmisteen ja opastaa tarvittaessa sen oikeassa käytössä. Kotiinkuljetuksella voit tilata esimerkiksi itsehoitolääkkeitä, ravintovalmisteita, hygieniatuotteita, tai vaikkapa aurinkovoidetta tai kuumemittarin.

Reseptilääkkeet tilataan verkkoapteekin kautta, koska tilaus edellyttää turvallisuus- ja tietosuojasyistä vahvaa tunnistautumista. Verkkoapteekin kautta voit tilata kätevästi myös itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, kosmetiikkaa tai vaikkapa kuumemittarin. Tilauksen jälkeen farmaseutti soittaa sinulle ja antaa neuvot lääkkeiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön ja vastaa lääkehoitoon liittyviin kysymyksiisi.


Näin tilaat kotiinkuljetuksen


  1. Jos tilaat itsehoitolääkkeitä tai apteekkituotteita, soita Asema-apteekkiin p. 02 6302600. Farmaseutti selvittää tarpeesi ja auttaa sinua valitsemaan sopivat tuotteet apteekin laajasta valikoimasta ja neuvoo tarvittaessa. Voit myös tilata näitä tuotteita verkkokaupastamme.

  2. Jos tilaat reseptilääkkeitä, tunnistaudu verkkopalvelussa ja seuraa ohjeita. Farmaseutti soittaa sinulle ilmoittamaasi puhelinnumeroon ja antaa sinulle ohjeet lääkkeiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön. Saat myös tarvittaessa lisäohjeita farmaseutilta p. 02 630 2600

  3. Sovi farmaseutin kanssa ajankohta, jolloin tilauksesi tuodaan. Huomioithan, että lääkkeitä toimittaessa sinun on oltava paikalla vastaanottamassa lääkkeet. Reseptilääkkeitä vastaanottaessasi varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

  4. Maksaminen onnistuu käteisellä, tai vaihtoehtoisesti voimme myös tulostaa laskun maksettavaksi. Palvelun hinta kaupungin alueelle on 10 euroa.Lääketoimitukset tulevat turvallisesti ja joustavasti apteekin omana kuljetuksena. Saat toimituksen saman päivän aikana klo 17 mennessä mikäli teet tilauksen ennen klo 14. Palvelu on käytettävissä arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Kiireellisissä tapauksissa pyrimme toimittamaan tuotteet nopeasti mahdollisuuksien mukaan.
Tilaa lääkkeiden ja apteekkituotteiden kotiinkuljetus Porin Asema-apteekista p. 02 630 2600, tai verkkokaupastamme.