Mitä lahjaksi miehelle? Apteekkikosmetiikkaa isänpäivälahjaksi

Isänpäivän lähestyessä moni pohtii, kuinka muistaa isää. Mutta mitä ostaa lahjaksi miehelle  jolla on jo kaikkea? Jos askaroit saman aiheen parissa, tutustu alla oleviin apteekkilaisten isänpäivän lahjaideoihin! Monet miehet arvostavat laadukkaita ja käytännöllisiä lahjoja. Vaikka mies ei tavallisesti ostaisi kosmetiikkaa itselleen, ovat laadukkaat suihkusaippuat, partavaahdot ja deodorantit usein mieluisia lahjoja. Ne ovat myös kulutustavaraa, joille tulee varmasti käyttöä.

Apteekkikosmetiikka on laadukasta ja turvallista, sillä tuotteet ja niiden raaka-aineet ovat tutkittuja. Apteekkikosmetiikkasarjoista Vichy Homme ja Aco Men -sarjat on suunniteltu erityisesti miehille. Nämä tuotteet sopivat erityisesti miehille, jotka arvostavat laatua. Voit koota tuotteista itse isälle sopivan paketin, tai valita esimerkiksi ACO for Men Everyday Fresh -lahjapakkauksen. Saat myös ilmaisen toimituksen postin pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen yli 45 € tilauksesta!

 

Apteekkikosmetiikka on laadukas lahja monenlaiselle iholle


Vichy Homme -tuotteet on suunniteltu erityisesti miehille ja niissä on mieto, mutta raikas tuoksu. Ne hoitavat ja vahvistavat ihoa. Vichyn tuotteet ovat turvallinen valinta, siellä ne ovat hypoallergeenisia ja ne on testattu ihotautilääkärien valvonnassa. Ne sopivat siis hyvin myös miehille, joilla on herkkä iho. Vichy on perinteinen ranskalainen dermokosmetiikan asiantuntija, jolla on jo yli 90 vuoden kokemus laadukkaiden ihonhoitosarjojen kehittämisestä.


ACO Men on suunniteltu miehille, jotka haluavat ihonhoidon olevan raikasta ja helppoa. Tuotteet pitävät ihon pehmeänä ja sileänä vaivattomasti. ACO on ruotsalainen kosmetiikkavalmistaja, jonka tuotteet on suunniteltu pohjoiseen ilmastoon ja kaikille ihotyypeille sopiviksi. Tuotteet sopivat hyvin myös herkälle iholle.