Orionin keräilykampanja 21.9-31.12.2023

 

Keräilytuotteita

Tuotteet 1 - 12 / 122

 

Palkintotuotteet

1. Fiskars X Iittalan ruskeat Gepardi-sakset

Maailmankuulut Fiskars-sakset on koristeltu Oiva Toikan ihastuttavalla kuosilla. Sakset leikkaavat tarkasti koko terän mitalta. Saksissa on ergonomiset kahvat oikeakätisille. Sakset kestävät konepesua. Valmistettu Suomessa.

2. Arabian Muumi-muki Haisuli vauhdissa 0,3 l

Mukissa on kuvituksena Haisuli, Muumilaakson roisto, mutta erittäin mukava sellainen. Muumilaaksossa juoksentelee leikkisä koira, joka on varastanut Muumimamman käsilaukun. Haisuli saa koiran hännästä kiinni ja koira päästää laukusta irti. Muumimamma saa laukkunsa takaisin. Muki on konepesun-, pakkasen-, uunin- ja mikronkestävä.

3. Iittalan ruskea Gepardi-käsipyyhe 50 x 70 cm

Oiva Toikan gepardikuosissa kissaeläin piileskelee viidankon lehtien seassa. Pyyhkeen maanläheiset sävyt tuovat kylpyhuoneen sisustukseen lämmintä tunnelmaa. Pyyhe on materiaaliltaan puuvillaa ja se tulee pestä koneessa 60 ℃:n lämmössä.

4. Firskarsin teräskasari 1 l

Teräskasari on suunniteltu helpottamaan kiireistä arkea. Sen bakeliittikahva ei kuumene käytössä. Kasari sopii kaikille liesityypeille. Valmistettu Suomessa.

 

Tuotelahjojen arvo à 20–40 € 

 

Kampanjan säännöt: Kun tilaat verkkokaupasta kuusi Orionin keräilykampanjaan kuuluvaa tuotetta (vähintään 9 euron arvoinen Orionin itsehoitotuote), saat valitsemasi lahjan heti tilauksesi mukana. Etu on voimassa 31.12.2023 saakka. Mikäli tilauksesi sisältää alle kuusi kampanjatuotetta, saat
ostostesi mukana mobiilikeräilyn koodin jokaisesta kampanjatuotteesta. Keräilykampanja on voimassa 21.9.–31.12.2023
*Kampanja ei koske Orionin lääkkeitä, SV-korvattavina ostettavia perusvoiteita eikä eläintuotteita.

Lisätietoja kampanjasta: orionkeraily.fi