A-VITA PLUS NENÄTIPAT 30 ML

A-Vita Plus nenätipat kosteuttavat ja hoitavat nenän limakalvoja sekä rohtuneita ja ärtyneitä nenänpieliä sekä edistävät nenän epiteelin eli limakalvon pintakerroksen uudistumista. A-vita Plus nenätipat sisältävät A-vitamiinia, limakalvoja uudistavaa dekspantenolia sekä kosteuttavaa valkovaseliinia. 

Nenän limakalvojen kuivumiselle voi olla useita syitä. Pakkasen, ilmastoinnin tai lämmityksen aiheuttama kuiva ilma voi aiheuttaa kuivumista. Myös avaavien nenäsuihkeiden liiallinen käyttö tai allergia voivat kuivattaa nenän limakalvoja. 

Nenätipat voivat olla mukava vaihtoehto nenäsuihkeelle, etenkin jos limakalvojen kuivuminen on johtunut avaavien nenäsuihkeiden käytöstä.

Pakkauskoko:
30 ML
Markkinoija:
Orifarm Healthcare Oy
Tuotetta varastossa
12,60 €
420,00 € / 0.0300
A-Vita Plus tippoja käytetään erityisistä ympäristöolosuhteista, nenäsuihkeiden käytöstä, höyryhengityksestä tai eri sairauksista (esimerkiksi nuhan, lääkehoitojen tai allergian aiheuttamista nenän tulehduksista tai hajunenästä) johtuvan nenän limakalvojen kuivumisen ja/tai surkastumisen ehkäisemiseksi. Tippoja voidaan käyttää myös kirurgisten toimenpiteiden jälkeen karstan muodostumisen vähentämiseksi ja limakalvojen parantumisen edistämiseksi nenäverenvuodoista (myös vammaperäisistä) aiheutuvien haittojen estämiseksi tähystystutkimusten ja/tai nenän tukkimista vaativien toimenpiteiden helpottamiseksi. A-Vita Plus nenätipat edistävät nenän epiteelin uudistumista.
Ravista pulloa ennen käyttöä. Tiputa kumpaankin sieraimeen 2–3 tippaa 4–5 kertaa päivässä.
A-vitamiinipalmitaatti (0,05 %), dekspantenoli (0,1 %), butyylihydroksianisoli (BHA), vaseliiniöljy, valkovaseliini.
Jos haittavaikutuksia ilmenee, lopeta hoito ja ota yhteyttä lääkäriin
Tutustu pakkausselosteen ennen käyttöä
Huoneenlämpö (+15C - +25C)
  • 30 ml (noin 450 tippaa)